Wie ben ik

Mijn kantoor is klein van opzet en kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Ik neem de tijd voor u en begeleid u op elke stap van het pad dat te bewandelen is. Daarbij richt ik me op wat voor u van belang is.
 

Marijke Wijnhoven
Ik ben een gedreven en enthousiaste persoon en voel me betrokken bij mijn klanten. Ik heb 33 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. De laatste 15 jaar als financieel- en nalatenschapsplanner.

Ik luister goed naar u. En naar uw wensen en behoeften. Ik kan moeilijke materie begrijpelijk maken. Het geeft mij voldoening om samen met u duidelijkheid te scheppen in complexe situaties, en u te begeleiden om uw prioriteiten te stellen. Ik zal u helpen om inzicht te krijgen of uw wensen haalbaar zijn. Aanvullend geef ik advies wat u het beste kunt doen om deze wensen te realiseren.

Mijn praktijk richt zich op advies en hulp bij vragen die met afscheid te maken hebben. Mijn klanten zijn toekomstige erflaters, nabestaanden en mensen die gaan trouwen of scheiden.

Klanten schrijven het volgende over mijn dienstverlening:


Marijke is een gedreven expert/professional in haar vak als financieel adviseur. Ze heeft ons op een bijzonder plezierige wijze een vakkundig advies gegeven.


Het advies van Marijke kenmerkt zich als analytisch, creatief en zeer gedegen. Ik beveel haar regelmatig aan bij vrienden.


Ik heb Marijke leren kennen als een bevlogen professional met veel kennis van zaken en een groot inlevingsvermogen in de relatie. Hierdoor is zij in staat het vertrouwen van de relatie te winnen. Daarnaast is zij een prettig persoon in de omgang.


Marijke is erin geslaagd om voor een veelheid aan vragen en verschillende financiële aspecten van mijn werk- en privésituatie een compleet beeld te geven en inzicht te geven in onderwerpen die ik nog niet eens had overwogen. Haar advies was gedetailleerd en goed geschreven. 
 

Meer over mijn achtergrond treft u op mijn linkedinprofiel: 
linkedin.com/in/marijkewijnhoven